Dennis Klasen van Van Oers over de Ondernemingsradar

Directeur en Mede-eigenaar - Van Oers

Over Van Oers

Met haar 5 vestigingen en 450 mensen is Van Oers niet enkel een accountancy en fiscaal kantoor, maar een financieel dienstverleningsbedrijf. Want naast accountants en fiscalisten, gaan eveneens consultants in cybersecurity, IT en HR aan de slag met hun klanten op vlak van corporate finance en adviesverlening.

Van Oers focust zich daarnaast op dienstverlening in specifieke branches. Zo specialiseren ze zich bijvoorbeeld in franchise en in agro.

Dennis Klasen

Is Intellifin iets voor Nederland?

Deze vraag stelde Jan Hermans van Intellifin, toen hij De Ondernemingsradar kwam voorstellen.

“Op dat moment zaten wij net in een transitie waarbij we meer wilden doen met de jaarrekeningen dan enkel terugkijken naar het afgelopen jaar. We wilden namelijk ook een meer actueel beeld krijgen van de financiële situatie van het bedrijf en kijken naar de toekomst.

We werkten toen met een andere software voor onze rapporteringen en toekomstprognoses, maar deze sloot niet helemaal aan bij onze transitie en dat leek de Ondernemingsradar van Intellifin wel te doen. Intellifin maakt het namelijk mogelijk om bedrijfseconomische analyses te maken, die meer aansluiten met hoe de ondernemer naar de cijfers kijkt.”

Van Oers was overtuigd en zo had Intellifin haar eerste klant in Nederland.

“Intellifin past perfect in onze transitie waarbij we meer aandacht willen besteden aan het heden en de toekomst van onze klanten.”

Op een andere manier naar cijfers kijken

“Wij gebruiken Intellifin in de eindfase van ons jaarrekeningproces, waardoor we de mogelijkheid hebben om ook vooruit te kijken. In plaats van enkel over het afgelopen jaar te spreken, kunnen we het met de ondernemer nu ook hebben over vandaag en morgen.

Daarnaast maken de tussentijdse rapportering en het toekomstplan het ons mogelijk om samen met de ondernemer een concreet plan voor de toekomst te maken en dat ook te realiseren.”

Leuke klantgesprekken

“Dankzij de features van de Ondernemingsradar creëer je een meerwaarde voor je klant. Bespreken hoe je van een 3-sterrenbedrijf een 4-sterrenbedrijf maakt, zijn leukere gesprekken dan dat je het aan het einde van het jaar aan je klant moet zeggen dat het een 2-sterrenbedrijf wordt.”

Nòg meer testimonials?

de Kok Accountants en Adviseurs

Het gemak dat je naast de jaarrekening een extra rapport kan geven, geeft een toegevoegde waarde die je niet hebt als je alleen maar de jaarrekening bespreekt.

Eric Post
Mede-eigenaar - de Kok Accountants en Adviseurs

Lees meer
Tenzing Accountants

Daar waar we Intellifin hebben ingezet merken we dat klanten enthousiast worden als ze het zien.

Bart Verhagen
Accountant, Adviseur - Tenzing Accountants

Lees meer

Vraag een gratis demo aan

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak