Jouw kijk op de toekomst

Plannen

  • Kijk naar de toekomst
  • Plan voor de komende 4 boekjaren
  • Snelle input met visuele output
Vraag een demo aan
Plannen

Wat is de planningsmodule?

Met de module 'Toekomstplan' start je vanuit de laatste financiële gegevens en bouw je een toekomstplan op. In enkele stappen ken je de impact van nieuwe investeringen, omzetwijziging, loonindexeringen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer!

Vier boekjaren

'Toekomstplan' geeft je een overzicht van de vier volgende boekjaren. De winst- en verliesrekening en balans worden in detail berekend. En je krijgt er een visueel rapport bovenop, dat voor elke manager verstaanbaar is.

Forecasting

Maak een projectie van het lopende boekjaar op basis van je inschatting van de komende maanden. Vervolledig het boekjaar aan de hand van cijfers van vorige periode, vorig jaar of eigen input.


Aan de slag met de planningmodule?

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Nòg meer features?

Vergelijken

Vergelijken

Ooit al eens een concurrentiestudie of benchmarking willen maken, maar niet weten waar te beginnen? De Ondernemingsradar biedt de oplossing.

Meer info
Analyseren & simuleren

Analyseren & simuleren

Je gaat straks minder informatie verwerken, maar wel meer informeren. Bouw je rapportering uit met de Ondernemingsradar en je bespaart uren aan voorbereiding.

Meer info
Startersplan

Startersplan

Met het Startersplan maak je vlot en efficiënt financiële plannen voor startende vennootschappen, conform aan de vereisten van het Wetboek van vennootschappen.

Meer info
Waarde-indicatie

Waarde-indicatie

De Intellifin waarde-indicatie geeft je de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info