Van cijfers naar verhelderende analyses en conclusies

Analyseren & simuleren

  • In beeld en woord
  • Trends
  • Optimalisaties
Vraag een demo aan
Analyseren & simuleren

Wat is de analysemodule?

Je gaat minder informatie verwerken, maar wel meer informeren. Bouw je rapportering uit met de Ondernemingsradar en je bespaart uren aan voorbereiding (ratio’s uitrekenen, grafiekjes bouwen, enz). Koppel met je eigen administratiepakket en importeer interne data.

Interactieve tools

Deze rapportering is verrijkt met interactieve tools (o.a. cashflowoptimalisatie, omzetwijziging, meer/minder personeel,...) waarmee je snel details en evoluties analyseert.

Rapporten

Onze financiële experten hebben voor ieder facet van de financiële analyse een weergave op maat ontwikkeld. Via de modernste presentatietechnieken worden de cijfers geanalyseerd en gepresenteerd op een inzichtelijke en heldere wijze.

Teksten

Het blijft niet bij grafieken alleen. De cijfers worden ook geïnterpreteerd en vertaald naar tekst. Deze teksten zijn zo opgesteld dat ze verstaanbaar zijn voor iedere ondernemer.

Jaar- en tussentijdse rapportering

Om op ieder moment up-to-date te zijn met je rapportering hebben we naast de jaarrapportering ook een tussentijdse rapportering.

Voor ieder moment in het boekjaar is een aangepaste weergave voorzien.

Optimalisatie

Bereid toekomstprognoses voor aan de hand van snelle simulaties. Toon hoe groot kleine wijzigingen invloed kunnen hebben op het eindresultaat. Omdat ook de balans wordt herrekend, krijg je onmiddellijk zicht op het effect op de beschikbare middelen.


Aan de slag met de analysemodule?

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Nòg meer features?

Plannen

Plannen

Met de module 'Toekomstplan' start je vanuit de laatste financiële gegevens en bouw je een toekomstplan op. In enkele stappen ken je de impact van nieuwe investeringen, omzetwijziging, loonindexeringen, leningen, kostenverhoging/verlaging en nog veel meer.

Meer info
Vergelijken

Vergelijken

Ooit al eens een concurrentiestudie of benchmarking willen maken, maar niet weten waar te beginnen? De Ondernemingsradar biedt de oplossing.

Meer info
Startersplan

Startersplan

Met het Startersplan maak je vlot en efficiënt financiële plannen voor startende vennootschappen, conform aan de vereisten van het Wetboek van vennootschappen.

Meer info
Waarde-indicatie

Waarde-indicatie

De Intellifin waarde-indicatie geeft je de volledige berekening samen met sprekende grafieken en ondersteunende tekst.

Meer info