Het Intelliteam

Intellifin wordt begin 2015 opgericht als joint venture tussen Van Havermaet en Excelco, het familiebedrijf van de familie Hermans. Enige tijd later lanceert intellifin zijn eerste product: "de Ondernemingsradar"

Familie Hermans ontwikkelt al meer dan 30 jaar software in de wereld van fiscaliteit en financiën. Paul Hermans ligt aan de basis van o.a. Fiscalc Edities en Fisconet databanken. Van Havermaet is een kwaliteitsmerk uit Limburg op vlak van accountancy en advies. Een innovatief idee in het domein van bedrijfsadvies bracht hen samen.

Meer weten over het ontstaan van Intellifin? Lees het in onze blog ‘Ontstaan van Intellifin’.

Intellifin team

Gepassioneerde softwarebouwers

Met 30 jaar ervaring zit software bij Paul, Jan en Kristel in het bloed. Samen met specialisten op vlak van accountancy, techniek en businesskennis bouwen wij samen met de moderne technologieën aan de Ondernemingsradar.

Blik op de toekomst

Software bouwen is natuurlijk geen doel op zich. We willen met onze applicatie onze klanten ondersteunen en moderne hulpmiddelen bieden om inzicht te krijgen in huidige en toekomstige cijfers.

Cijfers hoeven niet statisch en saai te zijn. Met innovatieve visualisaties, analyses en interpretaties worden cijfers dynamisch en creëren ze inzichten.

De leukste medewerkers? Die vind je bij Intellifin!

Jan Hermans

Oprichter - CEO

Kristel Hermans

Oprichter – Mede-Zaakvoerder

Paul Hermans

Oprichter

Katrien Vanlangenaker

Account Manager

Selen Bozkurt

Account Manager

Maxime Stans

Marketing

Glenn Ceusters

.NET Developer

Kathleen Limère

.NET Developer

Stef Wouters

.NET Developer

Nicole Vandevijvere

Analist

Alex De Amicis

Analist