Bart Verhagen van Tenzing Accountants over de Ondernemingsradar

Accountant, Adviseur – Tenzing Accountants

Over Tenzing Accountants

Tenzing Accountants is een kantoor met 20 medewerkers, waarvan 6 accountants. Naast de traditionele jaarrekeningen, fiscaliteit en salarisadministraties, focussen ze ook op advisering van de onderneming en de ondernemer.

Bart Verhagen

Software ter ondersteuning van het klantgesprek

“We besteden veel aandacht aan de advisering van ondernemers. We zijn van mening dat we met onze advisering toegevoegde waarde kunnen leveren. In het verlengde daarvan zijn we op zoek gegaan naar een tool die ons kon ondersteunen in het voeren van het adviesgesprek met de klant. Om vanuit de jaarrekening de stap te zetten en vooruit te kijken naar de toekomst.

We zochten een tool die we gemakkelijk konden integreren in de software die we al gebruikten. De output moest voor onze klanten goed leesbaar en begrijpelijk zijn. Tijdens de Caseware Opendagen ontdekten we Intellifin. We hebben dan via Caseware de Ondernemingsradar een tijdje uitgeprobeerd en aan onze klanten gevraagd wat ze ervan vonden. Iedereen was enthousiast, dus wat wil je nog meer?”

Uniek in de markt

“Mijn favoriete feature is de optimalisatie. Je kan tijdens het bespreken van de financiële resultaten met de ondernemer, direct toekomstige scenario’s doorrekenen. Door bijvoorbeeld de betaaltermijn van debiteuren aan te passen, het kapitaalbeslag in voorraden te herbekijken enz.

Het is mooi dat je in realtime aan de ondernemer kan laten zien wat hiervan de financiële impact is. Daarin vinden wij Intellifin uniek in Nederland.”

Bespreekbaar maken van de cijfers

“Voor een relatie die op verzoek van de bank een voorstel moest maken voor de extra financieringsbehoefte, heb ik een toekomstplan uitgewerkt. Zonder daar een waardeoordeel aan te hangen, kon ik heel snel een balans-, resultaat- en liquiditeitsprognose maken, ondersteunend aan dit voorstel.

Daar waar we Intellifin hebben ingezet merken we dat klanten enthousiast worden als ze het zien."

“Daar waar we Intellifin hebben ingezet merken we dat klanten enthousiast worden als ze het zien.”

Nòg meer testimonials?

Van Oers

Intellifin past perfect in onze transitie waarbij we meer aandacht willen besteden aan het heden en de toekomst van onze klanten.

Dennis Klasen
Directeur en Mede-eigenaar - Van Oers

Lees meer
de Kok Accountants en Adviseurs

Het gemak dat je naast de jaarrekening een extra rapport kan geven, geeft een toegevoegde waarde die je niet hebt als je alleen maar de jaarrekening bespreekt.

Eric Post
Mede-eigenaar - de Kok Accountants en Adviseurs

Lees meer

Vraag een gratis demo aan

We helpen je op weg

Ik wil een vrijblijvende afspraak